Tekst “Ik kan het niet alleen”De Dijk

Ik kan het niet alleen
door: Marius Suiker

Intro.:         G – D7 – G – C – G – D7 – D   (loopje)       G7  C7       G7  C7       G7 C7         D  Elke morgen, elke middag, elke avond, iedere nacht.         G7      C7                   G7   C7Stel dat ik er wel, maar dat jij er niet was.         G7     C7                     DDan was morgen, morgen waarschijnlijk weer zo’n dag.                      G        C                      G        CRefr.:        Oh ik kan ’t niet, ik kan ’t niet, ik kan ’t niet                   G        C                    D              K-k-kan ’t niet, ik kan ’t niet alleen.         G7 C7      G7           C7            G7   C7                    DNatte ramen, kale muren, (kale muren), lege flessen, lege flessen op de gang.        G7 C7       G7          C7     G7             C7         DLange tanden, late uren, (late uren), Weinig zon, weinig zon en veel behang.                      G       C                       G              CRefr.2:       En ik kan ’t niet, ik kan ’t niet, ik kan er niet omheen.                   G       C                     D              K-k-kan ’t niet, ik kan ’t niet alleen.                     G       C                       G         C              Oh ik kan ’t niet, ik kan ’t niet, ik kan ’t niet.                  D                    D              Ik heb ’t geprobeerd, gedaan wat ik kan.                    D                          F            G C              Maar alles gaat verkeerd, ik ben ook maar ’n man.                                   D              En ik kan ’t niet alleen. (loopje)                  G7  C7             G7     C7    G7  C7            G7  C7RUSTIG:    Elke morgen, (oehoe), ’s middags, ’s avonds, maar vooral ’s nachts (2x) (oehoe).                     G7     C7               G7      C7WILD:      Stel dat ik er wel, maar jij er niet was.                     G7     C7                     D           Dan was morgen, morgen waarschijnlijk weer zo’n dag.  Refr.2:        Herhalen (zonder loopje)               G        C                      G               CSLOT:  En ik kan ’t niet, ik kan ’t niet, ik kan er niet omheen.            G        C                    D       K-k-kan ’t niet, ik kan ’t niet alleen.              G        C                      G             C       En ik kan ’t niet, ik kan ’t niet, ik kan ’t niet alleen.                          G                               C       Ik kan ’t niet alleen, (oehoe), ik kan ’t niet alleen, (oehoe),                   HERHALEN !!