Waanzingig

Waanzingig
kent twee waanzinnige koren: Relight en FreezeFrame. Beide koren bestaan uit enthousiaste en vaak ervaren zangliefhebbers. Vooral nummers die meerstemmig lekker klinken en al wat langer bekend zijn, zal je op hun repertoire vinden. Ze repeteren wekelijks. Relight op donderdag en Freeze Frame op vrijdag. Plezier voorop, maarwel serieus aan de slag. Er is best nog wel een plaatsje voor bijv. een basstem op de donderdag.  We organiseren van tijd tot tijd een zangcafé. Dan is de microfoon er voor ierderen  die wel eens iets van zich wil laten horen.

foto: Beide koren samen

Waanzingigconcert
Op zondag 2 april 2023 om 14.30 uur in Theater De Stoep Spijkenisse. Kaartverkoop.

((((((((((((())))))))))))

Eerder:
’t Huys te Hoecke in Puttershoek 24 september 2022.
Een middagje feest voor de bewoners van het verzorgingshuis

 

 

 

 

 

 

 

 


Roparun
6 juni 2022 D(oorzing)-Day voor Waanzingig. Op die dag staken we de runners van de Roparun een hart onder de riem voor het laatste stuk naar Rotterdam. Setlijsten die we zongen

Mobiel podium. Met dank aan vd Mark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Freeze Frame en Relight samen.

———————————————————————-

Optreden Koningsdag in Heinenoord. (combinatie Relight en Freeze Frame)
27 april 2022 – We konden lekker een uur los in de feesttent op de Tienvoet.  Nummers als Creep, All Around my Hat en Pastorale. Yesterday van good old Beatles viel erg in de smaak. Leuk om te zingen voor mensen die echt komen luisteren.

Optreden met jeugdorkest Juliana Klaaswaal (combinatie Relight en Freeze Frame)
2 april 2022 – In een afwisselend programma zongen we samen met het jeugdorkest Juliana. Zowel het jeugdorkest als wijzelf brachten ook apartr nummers ten gehore. Een verrukking eigenlijk na zo een lange Covid-pauze. Alle nummers zijn te zien en te horen.

 

Een reactie achterlaten