Wat komt/was …….. (altijd weer Waanzingig)

WAT KOMT
Roparun

Het is 6 juni D(oorzing-Day voor Waanzingig. Op die dag steken we de runners van de Roparun een hart onder de riem voor het laatste stuk naar Rotterdam. In Industrieterrein De Bosschen staat ons podium langs de route en zijn er de hele dag door optredens van Relight, Freeze Frame en samen als Waanzingig.  Kom erbij en geniet van de muziek, de mensen die je wilt ontmoeten, maar vooral om de lopers aan te moedigen.

Setlijsten en info over optredens

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
WAT WAS
Optreden Koningsdag in Heinenoord. (combinatie Relight en Freeze Framed)
27 april 2022 – We konden lekker een uur los in de feesttent op de Tienvoet.  Nummers als Creep, All Around my Hat en Pastorale. Yesterday van good old Beatles viel erg in de smaak. Leuk om te zingen voor mensen die echt komen luisteren.

Optreden met jeugdorkest Juliana Klaaswaal (combinatie Relight en Freeze Framed)
2 april 2022 – In een afwisselend programma zongen we samen met het jeugdorkest Juliana. Zowel het jeugdorkest als wijzelf brachten ook apartr nummers ten gehore. Een verrukking eigenlijk na zo een lange Covid-pauze. Alle nummers zijn te zien en te horen.

 

Een reactie achterlaten